Ohjelma 

Klo 11.30 Hetki taiteilijana

Hetki taiteilijana – Luova lava lapsille –leiriläiset tuovat kesätervehdyksensä Vekararokkiin ja tempaavat jokaisen mukaan meininkiin. Luvassa iloista tunnelmaa, tanssia ja laulua!

Klo 12:00 Ville Karttunen

Ville Karttunen

Aikuisten- ja lastenmusiikin tekijänä tunnettu Ville Karttunen saapuu Vekararokkiin viihdyttämään yleisöä. Lastenmusiikin puolella Ville on tuttu erityisesti vuonna 2002 perustetun Hullut Hattuset –yhtyeen laulajana, lauluntekijänä ja perustajajäsenenä. Luvassa on Hullut Hattuset –kappaleita ja tekijän omia lastenlauluja!

Klo 13:00 Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen ja kumppanit ovat tuttuja Pikku Kakkosen suositusta animaatiosarjasta. Nyt uuden aluevaltauksen tehnyt Kakkiainen on julkaissut kokonaisen albumin toinen toistaan tarttuvampia biisejä! Kikattavan Kakkiaisen discossa DJ Kakkiainen soittaa Kakkiaismusaa ja MC Citykani pitää huolen, että kaikki lapset ja lapsenmieliset tanssivat, leikkivät ja nauravat sydämensä kyllyydestä!

Klo 14:00 Pomppulinnan Kreivi

Pomppulinnan Kreivi  

Pomppulinnan Kreivi on vuonna 2012 perustettu lastenmusiikkiyhtye. Konserteissa lapset otetaan mukaan mielikuvitusmatkalle laulujen maailmaan. Musiikkia kuvastaa parhaiten ajatus linnusta, joka ei piittaa maiden ja kulttuurien rajoista, vaan lentää vapaana pysähtyen aina siellä, missä rytmit tempaavat mukaansa.