Ohjelma 

Klo 11:15 Mikä-mikä-orkesteri

Merirosvot, Päällikkö Pikku-karhu, Wendy ja Prinsessa Tiikerinlilja ystävineen ovat valmiit tulevaan kesään! Teatteri Traktorin Mikä-mikä-orkesterissa esiintyy Peter Pan näytelmästä tuttuja hahmoja. Sisältö sopii kaikenikäisille sisältäen musiikkia, tanssia ja vuorovaikutteista ohjelmaa.

Mikä-mikä-orkesteri

www.traktori.net/peterpan/mika-mika-orkesteri

Klo 12:15 ja 14:15 Kikattava Kakkiainen

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru.

Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen ensimmäinen oma biisi! Kikattava Kakkiainen lähtee viihdyttämään lapsia myös keikoille Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille lapsille ja lapsenmielisille.

Kikattava Kakkiainen

www.kikattavakakkiainen.fi

Klo 13:15 Improshowryhmä Rajatapaus

Ennalta-arvaamatonta hupia lapsille ja lapsenmielisille tuo Rajatapaus. Improvisaatioryhmä iskee uutta vaihdetta yleisöä osallistavaan esitykseen musiikin, laulun ja hupihauskojen hahmojen myötä.

Improshowryhmä Rajatapaus 

Oheisohjelmaa

Vekararokissa on bändien lisäksi tarjolla muutakin mukavaa kuten kirjastoauto, ilmapalloja, pomppulinnoja, INTO Sportsin lasten leikkirata ja paljon muuta mukavaa!